Τρίτη, 25 Νοεμβρίου 2014

Απαράδεκτες οι απολύσεις στην ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ


Ψήφισμα Γενικής Συνέλευσης εργαζομένων στην ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ

Η συνέλευση των εργαζομένων στην Ελευθεροτυπία, την Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία και τον ιστότοπο enet.gr μετά την απαράδεκτη και εκφοβιστική ενέργεια του εκδότη Χαρ. Οικονομόπουλου να προχωρήσει αιφνιδιαστικά στην απόλυση -και μάλιστα μέσω εξωδίκου- του διευθυντή της εφημερίδας Βαγγέλη Δεληπέτρου και της υπεύθυνης του τμήματος φωτοσύνθεσης Δήμητρας Μποδιώτη δηλώνει ότι:

- Οι απολύσεις των συναδέλφων μας είναι μέρος της προσπάθειας του εκδότη Χαρ. Οικονόμουλου να κάμψει το αγωνιστικό φρόνημα όλων των -επί εννέα μηνών απλήρωτων- εργαζομένων και δεν γίνονται αποδεκτές. Γι' αυτό ζητούμε την άμεση ανάκλησή τους και τονίζουμε ότι αντιστοίχως θα πράξουμε στο ενδεχόμενο να σημειωθούν και άλλες απολύσεις.

- Οι εργαζόμενοι στην εφημερίδα και τον ιστότοπό της (enet.gr) εκφράζουν την αμέριστη και ολόθερμη συμπαράσταση στον διευθυντή της εφημερίδας και την υπεύθυνη της φωτοσύνθεσης. Και οι δύο συνέβαλαν τα μέγιστα σε ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες για να φτάνει καθημερινά η εφημερίδα στους αναγνώστες της.

Οι εργαζόμενοι στην εφημερίδα Ελευθεροτυπία
την Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία
και το enet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου